Auto Market - Kerko Automobile ne shitje.

TOYOTA land cruiser, €9500                      

Shqiperi, oferta shitje per makina, vetura, mikrobuse, furgone etj. Makina & Autovetura.
Ju ofrojm sherbime per shitblerje,vetura ne shitje, oferta, makina, kamiona dhe makineri të ndryshme.